Vita:Vendéglátás falun

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Adapa 17 évvel ezelőtt a(z) Kép figyelmeztetés témában

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. március 9., 23:17 (CET)Válasz


A gasztronómia mellett lesz másról is szó? misibacsi 2007. március 12., 11:59 (CET)Válasz

sziasztok! Ennek a szócikknek a tartalmát egy leendő Magyar konyha című szócikkbe kellene beilleszteni. Falusi vendéglátás című cikk egyébként már van, de az elsősorban nem a gasztronómiáról szól. --Adapa 2007. március 21., 15:40 (CET)Válasz

Nyúl lövi a puskát[szerkesztés]

Ezt a címet azért adtam, mert amikor laikus átjavítja a szakember szócikkeit, vázlatait (ez különösen Adapa "Úr"ra vonatkozik) aki mostanában minden szócikkem körül liheg, "járőrözik"), akkor így jár. S ekkor mi értelme, hogy lexikon iródjon? Talán informatikusok, akik a szakirodalmi lexikon cikkek másolásába belefáradtak, s valami újra vágynak? Ha netán a szakmát kivánnák megtanulni, kérem, ne innen tegyék!

L.) Először is kérem a falusi turizmus cimű cikkemet amit átköltöttek "Falusi vendéglátásra" sziveskedjenek visszanevezni. Ha nem megy, majd én megteszem.

2.) Ha szakértelmem kétségbe vonja valaki, kérdezze meg user:Kata szerkesztőt.

3.) Elképzelésem, hogy a turisztikáról, ill. annak egyes ágairól, több-kevesebb tudnivalót közkinccsé tegyek. Mégpedig, szállás, vendéglátás, attrakciók (gyengébbek kedvéért:látnivalók) bontásban. Ez a szállás vonatkozásában megvalósulni látszik! Szeretném a vendéglátással folytatni. De nem magyar konyha égisz alatt. Ez ugyanis csak nekünk magyaroknak világhírű. Ha ez igy lenne a vendégforgalmunk nagyságrendekkel nagyobb lenne!

4.) Magyarországon (külföldön már régóta nem téma) az idegenforgalmat turizmusnak nevezik. Egy példa az idegenforgalom ellen. A Magyarországot esetleg megtámadó (pl.) kinai hadsereg katonáit, hogy neveznénk? Turistának vagy idegennek aki hazánkban forog? Ma már nemcsak a bakancsos kiránduló a turista. Ezt tudomásul kellene venni, ill. felfrissíteni a tudnivalókat!


5.) Amikor egy cikkben megnevezek fejezeteket, akkor azt nem kellene visszajavítani (vendéglátóipar {Ez is át lett nevezve). Ezzel is csak bosszant, az olyan, aki már a gondolataimat is ki tudja találni. Nem tudom, de nem is érdekel ez az áldemokrata szavazósdi. Ha valakinek nem tetszik a stílusom, az nyíltan merje, nekem megmondani. De ezt a hátulról jövő aljas sunyiságot utálom. (Vagy én is belejavítok a szerkesztéseibe, ha vannak, mert más eszközeim, úgy látom nincsenek. Fölösleges munkát meg nem szívesen végzek.

8.) Meddő vitákban nem szívesen veszek részt, ezért a témába nem vágó hozzászólásokra nem reagálok. Vitázzanak egymással a Kossuth tériek vagy más üdítőitalt szeretők. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Sóhivatal (vitalap | szerkesztései)