Vita:Sarkadi Cukorgyár vasúti megállóhely

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ary 9 évvel ezelőtt

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Átirányítás lett belőle a megbeszélésen kialakult konszenzus szerint.

Sarkadi Cukorgyár vasúti megállóhely[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Nem nevezetes. Vépi vita 2014. június 9., 18:03 (CEST)Válasz

  •  megjegyzés Erről a témáról 2012-ben a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Sarkadi Cukorgyár lapon volt már egy törlési megbeszélés. Akkor magának a cukorgyárnak nem volt még cikke, és valaki Sarkadi Cukorgyár címmel cikket írt erről a vasúti megállóhelyről. A TMB ideje alatt egyesült erővel kibővítettük a cikket úgy, hogy alapvetően a cukorgyárról szóljon, de egy szakasz erejéig említést kapjon a vasútállomás is. Ezután abban állapodtunk meg, hogy a vasúti megállóhelynek külön lapot nem szükséges nyitni (egyrészt mert azt most már kellő mértékben bemutatja a cukorgyár cikke, másrészt pedig mert az állomás valószínűleg nem is lenne nevezetes). A vita lezárása után a cikket átneveztük Sarkadi cukorgyárra. Ez a TMB mintaszerűen termékeny volt. Szerintem ezek után a teendő az, hogy a Sarkadi Cukorgyár vaúti megállóhely cikket a Sarkadi cukorgyár#Vasútállomás címre mutató átiránytássá alakítjuk, és a jelen TMB lezárása után átnevezzük arra, hogy Sarkadi cukorgyár vasúti megállóhely. --Malatinszky vita 2014. június 9., 21:51 (CEST)Válasz
 támogatom Malatinszky javaslatát. --Bajnoczki vita 2014. június 9., 22:32 (CEST)Válasz
 támogatom Malatinszky javaslatát. --Vépi vita 2014. június 10., 06:12 (CEST)Válasz
 támogatom Malatinszky javaslatát. --Ary vita 2014. június 10., 14:02 (CEST)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!