Vita:RG Stúdió Kft.

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rlevente 9 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2014. november) témában

Az RG Stúdió Kft. szócikket törlésre jelölték, mert nem elég nevezetes. Miért? A cég szolgáltatásainak alkalmazói és az ügyfelek között nevezetes a cég, és mások is miért ne tudhatnának róla?! A Wiki felületen szerepelnek cégek, melyek az általános tájékoztatást szolgálják. Ezek mellett a szóban forgó céget is érdemes szerepeltetni, mert a cég tevékenységei körével kapcsolatban konkrét keresések történnek a Google-ban, és a Wiki keresőjében is. Olyan kereső kifejezésekre is érdeklődnek a látogatók, amiben konkrétan az adott témakör szerepel (A cég tevékenységével kapcsolatos témakör!) és mellette a "Wiki" szó is. Tehát az emberek konkrétan az adott témát a Wiki-n szeretnék megtalálni.

Törlési megbeszélés eredménye (2014. november)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: azonnali eljárásban töröltem mint reklámot. --Rlevente üzenet 2014. november 17., 13:22 (CET)Válasz

RG Stúdió Kft.[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Sajnos, még nem nevezetes. Tündi vita 2014. november 14., 10:01 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!