Vita:Mágikus Diaphragma Kamarakórus

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 19 évvel ezelőtt a(z) Levegyük a törlés jelzést? témában

Fel lehetne sorolni a lényeges fellépéseket! Gaborgulya 2004 június 18, 16:02 (CEST)

Szép dolog a kisközösségeknek emléket állítani, de ez tán mégiscsak túlzás.

A szócikkek partikularizmusának is van határa, mert különben én is ajánlom a következő szócikket (azaz: ha a Mágikus marad, maradjon ez is)

"Kuliczy Jenő testnevelő tanár , születési és halálozási évszáma ismeretelen. dobóatléta volt, a hagyomány szerint öt pecig tartotta az Európa-rekordot az 1940-es években, amíg ugyanazon a versenyen túl nem dobták. Mint testnevelő tanár, Budapest VI. kerülete egyik gimnáziumában működött. Klasszikussá vált az a szokása, hogy mások tanóráin bedugta a fejét az ajtón és közvetlenül a diákhoz fordulva mondott valamit pl. Szpenót, nem voltál az edzészen, szét lesz rúgva a.. (a tanár úr selypített, a spenót az illető diák tornanadrágjának színére utalt.)"


Millisits 2004. október 7., 15:57 (CEST)Válasz

Maradjon![szerkesztés]

Szerintem a testnevelőtanárnak is lehetne szócikket állítani.. ha a KVIrc-nek van, neki miért ne lenne? A Wikiben így is rengeteg szócikk-burjánzás van (Főleg az eredetiben)... -- Peda 2004. november 2., 12:49 (CET)Válasz

A KVIrc a Linux disztribúciók része, több nyelvre lefordították. Legalább 3 nagyságrenddel többen találkoznak vele, mint az egykori kamarakórussal, vagy a tanár úrral. A kérdés szerintem, hogy hol húzzuk meg a határt. Ha én is szócikkeket kezdek gyártani a Mókus őrsömnek, az idétlen gimis zenekarunknak, illetve az összes tanáromnak aki szerepel valami vicces anekdotában, akkor másnak sem tilthatom meg, hogy ugyanezt tegye. Ekkor viszont könnyen elburjánozhatnak az ilyen lapok a WP-n belül – képzeld el, mi lesz, ha nem 50 ember szerkeszti majd, hanem rászabadul a Sulinet – ami leviszi a mélybe a jel/zaj arányt.
Szerintem megvan az ilyen és hasonló lapoknak is a helye, csak nem a WP-ben. Javasolnám helyette a freeweb.hu-t, vagy más szabad szolgáltatót, a Google úgyis meg fogja találni, jól.
Szerintem.
Nyenyec 2004. november 2., 17:04 (CET)Válasz
Kedves Nyenyec, Szívemből beszéltél, ne maradjon.

Millisits 2004. november 2., 17:34 (CET)Válasz


Filozófiai kérdés[szerkesztés]

Az ilyen jellegű cikkeknél hogyan fogjuk ellenőrizni, hogy a cikk szövegében van-e pontatlanság, vagy tárgyi tévedés?

Nyenyec 2004. november 18., 17:43 (CET)Válasz

Levegyük a törlés jelzést?[szerkesztés]

Zajlik még ez a szavazás a törlésről? Már az archívumban se találom... Alensha 2005. április 12., 00:35 (CEST)Válasz