Vita:Kánya Emília

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vadaro 11 évvel ezelőtt a(z) Mai változtatások témában

nem lenne jobb a saját nevén szerepelnie? Szegfi Mórról se úgy van cikk, hogy „Kánya Emília férje”. Alensha 2011. április 3., 21:49 (CEST)Válasz

Rendben, átneveztem. -Vadaro vita 2011. április 5., 19:21 (CEST)Válasz

Mai változtatások[szerkesztés]

A cikk mai bővítéseinek egy részét megszüntettem:

  • A 4. sz. jegyzet hivatkozását töröltem, mert a szövegrészlet a forrásoknál feltüntetett Szinnyei-ből való (a hivatkozott cikk is onnan vette át).
  • A 5. sz. jegyzetre hivatkozott szöveget (és a hivatkozást) töröltem, mert a Mult-kor portálról másolták. "1861-63 között a Magyar Nők Évkönyvét és a Magyar Hölgyek Könyvtárát szerkesztette, munkásságával hozzájárult a német lapok népszerűségének csökkenéséhez és a magyar nyelven megjelenő irodalom népszerűsítéséhez." Meghal Kánya Emília írónő.
  • A beszúrt hosszú idézet semmilyen lényegi információt nem tartalmaz, fölösleges. Szerintem a helye a Wikidézetek-ben lenne. Egyelőre így hagytam, hátha másnak más a véleménye. --Vadaro vita 2013. április 2., 19:55 (CEST)Válasz

bibliográfusaink nem ismerik - Magyar Hölgyek Könyvtára[szerkesztés]

Fel akartam tölteni egy címlapot a Magyar Hölgyek Könyvtárából, de nem engedte a rendszer. Szívesen megküldöm, ha fel tudja valaki tenni.