Vita:Egyetemes Szeretet Egyháza

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 18 évvel ezelőtt

Kiszedtem a Szkeptikus Társaság nevét, mert Gyurcsok peréhez nincs köze a Társaságnak. Gyurcsokkal eddig a Társaságnak semmilyen dolga nem volt, (a Társaság akkor még meg sem alakult!), az ezzel kapcsolatos ügyek max. Vágó saját akciói lehettek.

Alesha címsóból való kiszedése miatt ide hozom:

"Gyurcsok József "távgyógyító" által alapított és hivatalosan is bejegyzett egyház. Apeh technikai száma 0413. Tagsága egy időben több ezer fő körül lehetett, de az utóbbi időkben feltételezetten lemorzsolódhattak. A természetgyógyászati törvények szigorításával, mivel sokan nem rendelkeztek hazánkban a megfelelő végzetséggel több csoport egyházzá alakult. Igy keletkezhetett valószínüleg a Gyurcsók József "hittel gyógyító" féle Egyetemes Szeretet Egyháza, vagy a Kovács András csontkovács féle Ősmagyar Táltos Egyház is."

Mi az, hogy kiszedtem a címsorból? Nem is volt címsor, egyből a történetét kezdted írni. Amúgy mindez a szöveg még mindig benne van. Alensha 2005. június 4., 16:14 (CEST)Válasz

Ok, csak a változtatási listáz néztem és az alapján máként tünt. Jól megkutyultad a dolgot. Egyébként mivel is lenne Gyurcsók Józsi kisebb, vagy nagyobb kókler, mint mondjuk Jézuska?

az Újszövetségnek legalább van valami értelme, ellenben Gyurcsoknak akárhány megnyilvánulását láttam, hülyére röhögtem magam rajta, annyira volt kb. értelmes, mint IGe hadjárata. Alensha 2005. június 5., 02:06 (CEST)Válasz


Miért szerepel az Apeh technikai szám ezen az oldalon? Egy lexikonban semmi helye sincs hasonló információnak.