Vita:Balázs Krisztina

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

{{adminsegély}}(?)

Nem adminisztrátori hatáskör. Nem adminhatáskör:@Drtomas42: Ez nem admin hatáskör, ha úgy érzed, hogy a szócikk alanya nem felel meg a Wikipédia nevezetességi követelményeinek, vagy egyéb okból nem enciklopédiába való, akkor indíts róla egy törlési megbeszélést. --Pallertithe cave of Caerbannog 2020. április 23., 21:38 (CEST)Válasz

Ne nevettessetek már, ennyi erővel bárki kirakhatná bárki önéletrajzát WikiPedia-ra. Ez nem egy Facebook profil - Krisztina maga szerkesztette marketingnek ezt a Wiki oldalt - ez nem az fórum.

Ez nem más, mint EGY REKLÁM EGY COACH-NAK, AKI PÉNZT KÉR 45 PERC KONZULTÁCIÓÉRT! Semmi más funkciója nincs ennek az oldalnak! Forrásokról nem is beszélve.

Szégyellem, hogy ez itt van, amíg olyan embereknek gond nélkül leveszik az oldalait, akik tényleg önzetlenül, marketing nélkül, alkottak valamit (és elhunyt) - amit valaki más értékesnek talált és felrakta ide.

Kérlek intézkedjetek, mentsétek meg a WikiPediát! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Drtomas42 (vitalap | szerkesztései)

@Drtomas42: índítottam TMB-t, itt hozzászólhatsz: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Balázs Krisztina --Pallertithe cave of Caerbannog 2020. április 23., 21:47 (CEST)Válasz

A törlési megbeszélés eredménye (2020. április)[szerkesztés]

Lásd itt: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Balázs KrisztinaCrimeavita 2020. április 28., 08:01 (CEST)Válasz