Szerkesztő:Pukkancs11

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Yolobertus undorikus

A yolobertus undorikus egy olyan faj amiből eddig még csak hím példányok ismerték női egyedek még nem fedezték fel de nagy erőkkel keresik.A hím példányokról a következőket tudjuk:

Élőhelye a szegényesen lakott faluszerüségek amelyeknél még nem ismert a modern technológia és az áram. Távolsági közlekedést használja amin többször is össze képes törni magát egy utazás alatt.

Könnyen felismerhető mivel jellegzetes hajkoronával és szőrzettel rendelkezik. Hajviselete mint egy fészek ami egy csupasz tönkön fekszik, szőrzete levehető de a lába alsó része az mindig kilóg ezzel jelezve hogy vadászik. A levehető bunda belül szőrös kívül zebramintás. Rendszeresen visel a lábán szőrt illetve undorító ruhadarabokat.

Táplálkozása is jellegzetes mivel több kilogramm ételt hord magával amit aztán elfogyaszt egy fél nap alatt. Tápláléka zöldség és hús egyvelege,de nem veti meg a péksüteményt sem.

Alvásmódja téliálmot alvó ami a fontosabb órákban például irodalom órán még egy hangos tanárnő sem tud megzavarni.

Párzási szokásai nem ismert de gerjed más fajok női egyedeire. Násztánca alatt több órán át bámulja a kiszemelt nőstényt.

Érzelmi intelligenciája nincs nem ismeri a kedvességet és az etikát. Intelligensnek nem mondható mivel a teszteket amiket elvégeztek rajta nem bizonyult inteligensnek,kiderült a tesztből, hogy minden fáj okosabb nála. De az is kiderült,  hogy a való életben ha nem kell tesztet végeznie ellégé okos és inteligensnek látszó élőlény.