Szerkesztő:Potyesz

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

[[Fájl:]]PSP Tester - Xerberout

Ismertető

A PSP Tester azaz Xerberout 2010. júl. 18-án kezdte meg pályafutását az Avatar című videójával. A kezdetekben nem volt tiszta a kép, a hang se volt az igazi, de még is a tesztek sikerei miatt ezek elengedhető hibák voltak. Késöbbiekben már javítások nyomai tüntek fel videóiban a minőségre és a hangra nézve. Egy hetente várhatók a videói de van amikor egy rész olyan munkát igényel ,hogy nem tudja időkorlátok között betartani pl: Star Wars Force Unleashed. Saját honlapja a Video Game Tester néven lett elkészítve ahol két másik teszterrel van eggyütt.

Hasonlóság és ellentétek

Xerberout videóiban felismerhető az Angry Video Game Nerd nevű játék tesztelő nyomai ,mely a játékok tekintélyének lehúzásával foglalkozik. Sok a PSP tester videókban a "jelmezes poénok" ,mely Nerd videóiban volt látható előszőr. Egyes részekben sok a káromkodás ,mely szintén Nerd videóiban is halható. Xerberout viszont nem a játékok leminősítésével foglalkozik ,hanem a játékok minőségével ,melyet videói végén pontoz. A grafikát, hangot, irányítást, szavatosságot, és a játékélményt pontoza majd az eggyüthatókból kijövő összeg az "össz" pont ,amit a pontozások alatt ír.

A Kezdet

Az ötlet adó az eggyik teszter Xerberout honlapjárol Dav111 néven lett ismert ,aki a honlapot tartja karban. Ezzel az ötlettel régebben is próbálkoztak ,de technikai okok miatt ez nem sikerült. Az ötlet újragondolása 2010. júl. 15.-én vált valóra ,melyet Green X és Xerberout akart újra megvalósítani.

A Videók

Xerberout jólképzett filmszerkesztő és animáló. A témával körülbelűl 5 éve foglalkozik ,melyet a youtuben tekinthettek meg ,mint példáúl a Star Wars Raicer. Videoi eleinte youtubra kerültek fel de FraddyD-hez hasonlóan át kellett költöznie Inda Videóra jog sértések miatt. Indavideón promlémák akadtak a 100mb-os feltöltésekkel ,mert videói körülbelül mind 200-300mb. Innentől csak Flash videókat tölt fel ,mely majdnem ugyan az a minőség csak kisebbre van tömörítve. Xerberout videóit kamerával veszi fel ,mely videóiban néha látható a lencse tükröződése ,mint a GRAW2. A jelmezes poénok elsütéséhez több jelmezt is alkalmaz a videói során. Xerberout káromkodásaival a figyelmet akarja felhívni eggyes játékhibákra ,vagy szokatlan dolgokra,tulajdonságokra.

Megjelent videói
Avatar Part 1
Avatar part 2
Assasin's Creed Bloodlines
Graw 2 (Ghost Recon Advanced Warfighter 2)
Tekken 6
GTA Vice City Stories
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3
Star Wars Force Unleashed

A PSP Tester PSP-je

Xerberout PSP-je a következő adatokkal rendelkezik: Típus: PSP2004

Alaplap: 8C

Processzora: 333 MHz között üzemel

Memória külső: 8GB

Memória belső: 32 MB memóriával és további 4 MB beágyazott DRAM-mal gazdálkodik

kijelző: 480 x 272 pixel, 16,77 millió színt tud megjeleníteni

Meghajtó: UMD olvasó

FW: 5.03 (5.00 m33, 5.50 GEN-B)

Hozzá készült játékok mérete: 300MB-2GB ig terjed

Egyébb info: Wlan működik benne,lejátszik mp4,m

  • 3,wmw-t,

csatlakozója USB 2.0