Szerkesztő:Nagy.Panna.1199

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Imádom a lovakat! Ugyanúgy a könyveket is! És akkor mit szeretek a legjobban? Lovas kalandregényeket!

A ló előnye tenger,

a bölcsnek ló való,
mert lóvá tesz az ember
és emberré tesz a ló.

– Jókai Mór

Bemutatkozásom[szerkesztés]

Beszélek angolul, németül, de a német megy jobban. Szeretek cikkeket, fogalmazásokat írni, rövidebb (pár oldalas) kalandregényeket. Ezeket csak a tanáraim és a barátaim látják, no meg a szüleim. Másnak még sohasem mutattam meg egyiket sem! Így fejezem ki magam - meg énekléssel: 3 évig zeneiskolába jártam, tanultam furulyázni (haladó szinten), fuvolázni (még nem tudok sokat!). Minden "Ki mit tud?"-on szeretek fellépni,prózával/énekléssel. Képpel jelenleg nem tudok szolgálni, még nincs Bluetooth-om, és ezért.

Eredményeim[szerkesztés]

Újfehértón az Erkel Ferenc Általános és Művészeti Iskolában 2.z-ben a sulis helyesírási versenyen első lettem, majd kijutottam a körzetire, Nyíregyházára. Ott 7. lettem, és az első 6-ot hívták be! Mekkora! 2 ponttal maradtam le a 6. helyről! Utána nem nagyon voltam versenyeken.

Magamról (röviden)[szerkesztés]

Mindenféle kalapom van. Rengeteg variációban, amit még csak el sem tudsz képzelni! Mindenféle árnyalat, sokféle kockás mintájú, feliratos, sima, csíkos, keménykalap (Hű, az a kedvencem! Minimum 10 olyan kalapom van!), Sombrero, és még sok más! Van vagy 30-40 kalapom! Most komolyan! Tényleg!

Adatok[szerkesztés]

Albertke

Magyarországon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházán lakom. Magyar állampolgár vagyok, és magyar anyanyelvű. Teljes nevem: Nagy Annamária Panna. Főleg a Pannát használom, de így vagyok anyakönyvezve. Jó tanuló vagyok, eddig mindig kaptam jutalomkönyvet. Csak ötöseim vannak (persze egy-két négyessel :) ). Van négy macskánk: Vöröske, Stella, Lola, és Albert. Albertke az én aranyom!

Történetem[szerkesztés]

Éppen egy 14 oldalas kalandregényt írok, és nagyon élvezem! A nyári szünet elején kezdtem el, és halad. --Nagy.Panna.1199 vita 2011. október 23., 20:57 (CEST) Már a 16. oldalnál tartok :) --Nagy.Panna.1199Kezdő 2011. október 29., 17:28 (CEST)

Mentorálás[szerkesztés]

{{Segítséget kérek|Matteo55}}