Szerkesztő:Dezső László/eLVe kezdeményezésére önvizsgálat

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Fischer–Tropsch-eljárás: emiatt vesztem össze Feriékkel, ... a magam részéről lezártam a dolgot. Szabadalmi bejelentés előtti közlés, én erről többet egy szót sem. BEFEJEZETT.

Biogáz : erről valóban rengeteget kell még írni ... csakhogy az átdolgoz sablont ki is tette ki?

Átdolgozás szükséges [szerkesztés]

Mindezektől függetlenül a prospektusszerűség miatt tettem rá az átdolgoz sablont, mert lexikoncikké kellene átdolgozni. Nem programpontokat, hanem magyarázó, értelemző, kifejtő mondatokat kell tartalmaznia. Paulus Pontius Crassus vita 2009. március 5., 21:44 (CET)

Piacgazdaság vitalap: a hozzászólásomat elfelejtettem aláírni, MOST pótlom. Kiváncsi vagyok, hány ÉV múlva fog valaki válaszolni rá? Mert mióta is válasz nélküli ez a hozzászólás? Íme, kedves eLVe: 2009. április 12., 13:10 (történet) (eltér) Ú Vita:Piacgazdaság ‎ (Új oldal, tartalma: „Nem túlzottan világos, miért van átirányítva a jelen szócikk az EGYIK piacgazdaság - a kapitalizmus - szócikkre. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a kapitalizmus KÉPTE…”)

Terrorizmus/Megjegyzések: A VITALAP-ra tett hozzászólásomra nem érkezett válasz. Igaz, ezt sem írtam alá, MOST pótlom. (Mellesleg, aláírás nélkül is azonosítható a hozzászólás.) Mióta is válasz nélküli, kedves eLVe? 2009. április 12., 13:59 (történet) (eltér) Ú Vita:Terrorizmus/Megjegyzések ‎ (Új oldal, tartalma: „Az angolnyelvű szócikkhez képest ez valóban vázlatos csupán, mindazonáltal rendkívül jelentős fejezet hiányzik mindkettőből. "Eredmény A reálszférában e…”) (utolsó)

...

Ez őrült munka, az életem nem erre való. Ha eLVe kitöröl mindent, az az ő dolga. Én teszem tovább, ahogy eddig, ... ezt meg lezárom, mert baromság, értelmetlen mások hazudozása miatt ennyi munkát végezni, ráadásul eLVe ezt is törölheti, akkor meg minek? Majd amikor eLVe gyerekei, unokái is elpusztulnak 2060-ban, majd akkor eLVe elérte célját.

eLVe köszöni az aggódást, de eLVe nem kér belőle, mert nem paranoiás. És kéretik eLVe összes rokonságát nem a szájunkra venni. ;) Őrült munka ide pedig nem kell. Józan, egyszerű, megfontolt, és főleg érthető kellene. Saját mániáink kifejtése sem különösebben a wikibe való, hacsak szép szócikk nem születik belőle, de ezek eddig nem azok. S eLVe köszöni, hogy szerény személyének ekkora jelentőség tulajdoníttatik, de vélhetően nem miatta fog eljőni a végpusztulás 2060-ban. ;)) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. július 22., 09:34 (CEST)