Szerkesztő:Czink Attila

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Üdvözlök minden ezt olvasót.

Regisztráltam magam, de erős túlzásnak érzem, hogy ettől szerkesztő lettem. Egyelőre realizáljuk a regisztrált felhasználó, de inkább olvasó címet.

87-es gyártmány vagyok, és asperger-szindrómás.

A mentális adottságaim /én nem érzem hátránynak/ a helyesírási hibák műholdas távolságból észrevételét teszik lehetővé. Ha valaki látta azt a plakátot az utcákon, ami szerint "Az autizmussal élők számára egy százalék is nagy", de esetleg nem értette, megsúgom, száz jel között, az egyik citromsárga, és jobbra dől. A többi fehér, és függőleges. A kakukktojást valahol a mértani középponttól kissé jobbra, és felfelé lehet megtalálni.

Sok olyan dolog van, amit megszoktam, és nem akarok tudomást venni az újításokról. Egy Nokia N97 egykor okostelefonnak hívott eszközről gépelek, ezen van fizikai billentyűzet. Az Opera Mini 4.4 változatának általam tákolgatott saját aláírású változata van fent. Sikerült belemókolni az Opera Mini 7-es fájljaiból a kinézetet, és azt is riportolja, hogy olyan új. De kár, hogy azt már csak Androidra lehet elérni. Ami hivatalosan letölthető újabb lenne, az nem erre a Symbian verzióra íródott, de a kódjai használhatóak voltak. SYS editor segítségével, az eszközön magán szerkesztem, szignózom a telepítőt. Nem vagyok programozó se, csak meg kellett tanulni, mert másként ennyit se tudnék vele.

Olvastam egy cikket arról, hogy akinek hotmail domainje van, az ciki, és hátrányos munkahely keresésekor. Még jó, hogy nem keresek munkát. Ráadásként a domain vége hu, mert amikor én regisztráltam a Microsoft Network-re, akkor még pont lehetett választani, milyen tartományon legyen. Én a magyart választottam, akad is sok magyarázkodás belőle. A cikkíró isteníti a gmail rendszerét, de éppen az az egyik szponzora az oldalnak. Ó, hát innen fúj a szél! Cikk a Poynter-en: Nem annyira forró már a hotmail, avagy mit mutat rólad a lehetséges munkáltatódnak egy régiségszámba vehető e-mailcím (angol)

De azért tetszett, hogy leírta, hogy a HoTMaiL rendszere volt az első, ami egy átlagos számítógépről, böngészőből elérhető volt. Hát, azt is elszúrta a Microsoft, az Outlook-ra pont nem lehet bejelentkeznem erről az eszközről. A neve direkt volt vegyesen, összevissza kapitalizálva, mert az volt benne az újdonság, hogy HTML-ben hozzáférhető. És, a neve sem véletlen. Ebből a nagybetűk összeolvasásával kijön a HTML betűszó. Remélem, sikerül magam hasznosítani, elmegyek játszani majd a homokozóba, mert gyakorlás teszi a mestert. Meg kell ismerkednem a parancsokkal, jelölésekkel, amit még bevesz a Symbian gyomra. Addig is: Szebb jövőt!