Wikipédia:Elavult másvitasablonok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztő:BinBot/Másvitateszt szócikkből átirányítva)
Tudnivalók

Ezen az oldalon a javítandó {{másvita}}(?) sablonok vannak felsorolva. A lapot Itt BinBot beszél a toolserverről frissíti minden hónap első hétfőjén.

A másvita sablon a több helyen szétszórt megbeszélések összefogására való. A karbantartása azonban csak kézzel lehetséges. Te is segíthetsz, ha a sablonokban elhelyezett kezdődátum és az archívumok tartalomjegyzéke segítségével megkeresed az elavult linkek új helyét. Töröld a foly paraméter értékét, és írd az archív szakasz linkjét az archív paraméterhez a szögletes zárójelek nélkül.
Ebben sokat segíthet Báthory Péter szakaszcímmásoló varázslata, amelyet a Speciális:Beállításaim#mw-prefsection-gadgets lapon kapcsolhatsz be a Szerkesztést könnyítő segédeszközök szakaszban Könnyen másolható szakaszlinkek pontnál.
Bátran javítsd az elavult sablont az archívumokban is, hiszen ez nem a megbeszélések átírása, hanem éppen ellenkezőleg, a használhatóságukat növeli!

A táblázat első oszlopában levő lapon találod a javítandó sablont. A fejlécben a „Folyamatban” a sablon szerint folyamatban levő vita címére, az „Archívum” a sablon szerint archivált vita címére mutat. Kérlek, segíts ellenőrizni, hogy a bot jól elemezte-e a sablonokat és a megfelelő megjegyzést írta-e melléjük. A hibákat a vitalapon jelezd.

Az allapokról a bot nem tudja eldönteni, hogy archívumok-e. A törlési, véleményezési, szavazási stb. allapok a lezárás után önmaguk archívumának tekinthetők; ilyenkor a linket a foly paramétertől az archív paraméterhez áthelyezve előzhetjük meg, hogy a bot minden futáskor fölöslegesen listázza a sablont. (Minta)

A javított sablonokhoz tartozó táblázatsort egyszerűen töröld.

Utolsó módosítás: 2017. július 31., 14:46 (CEST)
Lapok száma: 209
Sablonok száma: 305
Ellenőrizendő sablonok száma: 5
A problémamentes sablonok nincsenek a táblázatban.

Táblázat[szerkesztés]

Üres.