Sablonvita:Svédország 25 legnagyobb települése

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Oszi 17 évvel ezelőtt

Kijavítottam a listán szereplö települések adatait. A kisebbik baj az, hogy így most nincsenek sorrendben, a nagyobbik az, hogy nem is a top 25 van rajta, pl. Falun nincs rajta, pedig több lakosa van, mint Borlängének.

Bogarásszon el vele, akinek van rá ideje, a régi lista mindenestere teljesen rossz volt, azt ki kellett javítani, ezek legalább pontos adatok.

Most sajnos nincs időm bogarászni, de annyit azért megjegyeznék, hogy az eredeti lista teljesen jó volt, csak nem az volt benne, amit kerestél. Az eredeti lista nem a kummun-okat, hanem a tätort-okat tartalmazta, ami megítélésem szerint jobban fedi a település fogalmát, még ha nem is tökéletesen. Az adatokhoz pedig meg volt adva a forrás, úgyhogy tökéletesen pontos adatok voltak benne. --Antissimo 2006. november 21., 20:59 (CET)Válasz
Végiggondoltam még egyszer, megnéztem az általad hivatkozott oldalt, és végül is el tudom fogadni a verziódat (bár azt fenntartom, hogy északi viszonyok közt a járás természetesebb egység mint a "tätort").

Visszaállítottam a te sablonodat. Oszi 2006. november 22., 16:54 (CET)Válasz