Szerkesztővita:Czviktor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Talk Fusion is a Great Business

The world's largest business! 330.000 USD/month you can earn! talkfusionviktor.blogspot.hu

Talk Fusion gives a lot of money guaranteed! Find your perfect financial freedom and feel your new ideal lifestile! Join to those, who already reached their dreams and goals in their lifes! The best paying job in the world! Get Started Today: Talk Fusion

http://talkfusionviktor.blogspot.hu/

Talk Fusion[szerkesztés]

A cégről

Talk Fusion legendás története egy forradalmi termék víziójával és a megvalósításának elhatározásával kezdődött.

2004-ben a Talk Fusion alapítója és vezérigazgatója Bob Reina el akart küldeni emailen egy 10 mp-s videót a barátainak. Az America Online azt mondta, hogy ez nem lehetséges; Bob hitt benne, hogy ez mégis megoldható. Egy IT zseni barátjának a segítségével és tapasztalatával, együtt elérték a látszólag lehetetlent és tökéletesítették a Videó Emailbe illesztésének az ötletét.

2007-ben az Egyesült Államokból kiindulva a kristály tiszta Videó Email Termékünk sikere gyorsan elterjedt az egész világon. Ma a Talk Fusion folytatja a világméretű terjeszkedését. 200 országban vagyunk megtalálhatók és mi vagyunk a világ 8. legnagyobb online videó tartalom szolgáltatója—megelőzve olyan hatalmas cégeket, mint a Yahoo, AOL, Viacom, CBS és a MegaVideo.

A Talk Fusionnak sikerült egyesítenie a világot, az örökké változó kommunikáció korában. A jelenség, ami egy kiváló Videó Email Termékkel indult, mára már 9 csúcstechnológiájú Videó Kommunikációs Termékké fejlődött - Videó Email, Videó Blog, Videó Megosztó, Videó Automata Válaszküldő e-előfizetési forma, Videó Hírlevél, Videó Konferencia és Fusion Wall—a mi 3-D-s közösségi és üzleti hálózati oldalunk, ami megváltoztatta a közösségi média arculatát.

Manapság az internetes videók túlnyomó többsége a közösségi oldalakon kerül feltöltésre. 2013-ra, úgy becsülik, hogy az összes online tartalom 60%-a videó lesz. A Talk Fusion tökéletesen úgy helyezkedik, hogy kihasználja ezt a trendet.

A legfontosabb a Talk Fusion számára a világszínvonalú Videó Kommunikációs Termék szolgáltatása és folyamatos szenvedélyünk az emberek életének a megváltoztatása. Ez a vágy az alapító és vezérigazgató Bob Reina élet iránti lelkesedéséből, emberszeretetéből és abból az álomból származik, hogy segítsen abban az embereknek, hogy a saját értelmezésük szerint éljék az életüket.

Talk Fusion az a cég, amely ragaszkodik az etikus üzleti magatartáshoz. A jelenleg létező több ezer cég közül, mi a rangosnak számító Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) 200 tagja közé tartozunk. Mi ezenkívül a Közvetlen Értékesítők Oktatási Intézet (DSEI) tagjai közé is tartozunk. Ez a szervezet van kijelölve arra, hogy felügyelje a Közvetlen Értékesítés etikus és professzionális végrehajtását. A Talk Fusion egy teljesen akreditált üzlet a (BBB)-nél

http://legfelsobb.blogspot.hu/