Wikipédia:Bevezetés a vitalapokba/1

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából



Vitalapok
A beszélgetés elkezdése


Szerkesztői vitalapok
Személyes üzenetek


Elrendezés
Átlátható beszélgetések


Példák
További elrendezési példák


Összefoglalás
Nézd át, amiről olvastál




Ha bármi kérdésed, problémád vagy ötleted van egy Wikipédia-cikkel kapcsolatban, írhatsz egy hozzászólást a cikk vitalapjára.


A vitalaphoz a cikk tetején lévő "Vitalap"-fül megnyitásával juthatsz el. Ha ez a fül piros színű, az azt jelenti, hogy még senki sem írt hozzászólást ide – nyugodtan legyél az első.


Ha egy új témát szeretnél indítani, akkor azt mindig a vitalap aljára helyezd. Ezt legegyszerűbben úgy érheted el, ha rákattintasz az "Új téma nyitása"-opcióra a lap tetején. Itt beírhatod az új téma szakaszcímét és a hozzászólásod.


Ha válaszolsz valaki más megjegyzésére, a szöveged az övék alá helyezd el. Ehhez kattints a "[szerkesztés]" linkre a szekció címe mellett, majd görgess a szöveg aljára.


Használj aláírást a hozzászólásaid után ezzel a kóddal: ~~~~. Ez automatikusan beilleszti az aláírásod (a felhasználóneved) és a hozzászólásod időpontját. Személyre is tudod szabni az aláírásod, amennyiben rendelkezel felhasználói fiókkal. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor az aláírásod helyén ilyenkor csak az internetkapcsolatodat azonosító szám lesz.



Következő >>