Állapot: Hol van, hol nem Ledblue.svg

Szerkesztővita:WikimakerX

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:WikimakerXD szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshezA vitalapomra érkezett üzenetekre itt válaszolok, hogy az archívumból könnyen követhető legyen. Amennyiben én írok neked, kérlek, a saját vitalapodon válaszolj. Köszönöm!Horror[szerkesztés]

Szia! Kertek999 rárakta a {{horror}}(?) sablont a Puzsér Róbert szócikkre, amit te két perc múlva „indok kéne” összefoglalóval leszedtél. Ez ismét egy igen elhamarkodott lépés volt részedről, mivel lehet, hogy a sablont kirakó szerkesztő egy hosszabb indoklást adott volna, amely leírása több mint két percig tartott volna. Javasolnám, hogy ezekkel várj legalább egy órát. Ha meglátsz egy ehhez hasonlót az FV-n, akkor ugord át, és majd csak akkor térj vissza rá, ha a sablont kirakó szerkesztő egy óra után sem adott meg indoklást, vagy már időközben megadott. Mivel nem csak a horror sablon működik ilyen indoklás alapon, hanem sok más is, azokkal is ugyanígy tégy, ne ugorj rájuk azonnal. Köszönöm. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. január 5., 23:44 (CET)

@BenKor: Tudom, hogy hibáztam. A figyelőlistámon vettem észre a változtatást, de azt nem néztem, mennyi idő telt el azóta. Csak a visszavonás után esett le, hogy 2 perc múlva már rá is ugrottam. :-(WMXmessage 2019. január 5., 23:48 (CET)


Másolás[szerkesztés]

Ez már jobb vagy még egy kicsit írjam át? Subicemaster 🍪 kekszgyár 2019. január 8., 0:39 (CET)

@Subicemaster: Szerintem jó. A helyesírással van probléma, gondoltam szólok. Hogy ha helyett → Hogyha. Üdv, – WMXmessage 2019. január 8., 00:54 (CET)
Így már jó, köszönöm szépen! – WMXmessage 2019. január 8., 01:01 (CET)

Egy sör neked![szerkesztés]

Export hell seidel steiner.png Szia mier Kapok üzenetet nem babárkodok NagelandrasMester vita 2019. január 12., 12:32 (CET)
@NagelandrasMester: Azért kaptál üzenetet, mert eddig öt destruktív szerkesztésed volt. – WMXmessage 2019. január 12., 12:35 (CET)

Aargau (Csillagok háborúja) cikk[szerkesztés]

Szia!

Bocs, ha rosszul tettem, de törlésre vittem az általad létrehozott Aargau (Csillagok háborúja) cikket

Érdekelne, hogy szerinted mi a nyeresége az "Aargau" szócikk tartalma átmozgatásának a "Kategória:Csillagok háborúja helyek" listába. A tartalom ugyanaz, viszont a "Csillagok háborúja helyek" célja a cikkek felsorolása lenne, nem pedig a tartalmuk közlése. Adtál a szarnak egy pofont.
Ráadásul az Aargau jelenleg átirányítás, amiben nem esik szó a Csillagok háborúja univerzumról. Jobban érzed magad egy hasznos tartalom törlése után? misibacsi*üzenet 2019. január 13., 18:04 (CET)

Nem arról van szó, hogy jobban érzem-e magamat. Felesleges kötözködni. Én úgy látom, nincs rá szükség. Érdekes, hogy téged leszámítva mindenki más is. – WMXmessage 2019. január 13., 20:40 (CET)