Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Koósz Milán

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztő:Kooszmilan/próbalap szócikkből átirányítva)

Koósz Milán (született: 1993 - Székesfehérvár) magyar mainstream DJ és tartalomgyártó. Több mint tíz éve aktív a zenei iparban, és ez idő alatt Magyarország egyik legismertebb DJ-jévé vált. Számos fesztiválon és klubrendezvényen lépett fel, köztük a Balaton Sound, a Sziget Fesztivál, a EFOTT és a VIBE Fesztivál. A zenei világban egyedi stílusával és energikus fellépéseivel vált ismertté, míg a közösségi médiában jelentős követőtáborra tett szert.

Korai évek és karrierkezdet

[szerkesztés]

Karrierje a Cashtag nevű formációval indult, ahol társával Mohai Feliciánnal együtt alkottak és remixeltek zenéket. A Cashtag egyedi stílusa és humoros megközelítése új színt hozott a DJ szakmába, és hozzájárult Milán későbbi sikeréhez.

Zenei karrier

[szerkesztés]

Koósz Milán DJ ként 2020 óta egyedülálló karriert épített fel.A COVID utáni években a Metzker & Friends házigazdája lett a siófoki Plázson, ami nagyban hozzájárult az egyéni projektjének ismertségéhez. Mára már évi több száz buliban találkozhatunk vele az ország minden pontján. Milán zenei pályafutása alatt több sikeres mixet is készített amiket a youtube oldalán lehet meghallgatni, ezenkívül olyan népszerű dalok remixeit is elkészítette, mint a "Valami Amerika" és a "Hallja, megáll a világ", amelyek nagy sikert arattak a közönség körében​.

Koósz Milán számos különleges projektben is részt vett, például a OneWay Express nevű bulin, amelyet egy vonaton rendeztek Budapest és Siófok között. Ez az egyedülálló esemény felejthetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek, és széles körben elismert lett a zenei közösségben​.

Tartalomgyártó tevékenység

[szerkesztés]

Koósz Milán nem csak DJ-ként, hanem influencerként is jelentős követőtáborra tett szert. Instagramon több mint 43 ezer követője van, ahol rendszeresen oszt meg tartalmakat fellépéseiről, új zenéiről és mindennapjairól. Emellett aktív a TikTok és YouTube platformokon is, ahol különleges mixeket és élő felvételeket oszt meg​.

Fontosabb fellépések

[szerkesztés]
  • Balaton Sound, Zamárdi
  • Sziget Fesztivál, Budapest
  • Fezen Fesztivál, Székesfehérvár
  • VIBE Fesztivál, Marosvásárhely
  • OneWay Express, Budapest-Siófok
  • Plázs, Siófok

Csávók

[szerkesztés]

Koósz Milán az egyik alapító tagja a Csávók formációnak, amely egy DJ-kből és influencerekből álló csoport. A Csávók tagjai között található JoerJunior, DJ Lennard, Ciggi, Horváth Balázs, Poleczki Ricsi régebbben pedig Jauri, Felus és Sipi. A cél a közös tartalomgyártás és szórakoztatás, de kiemelkedő esemény a Plázs Siófokon tartott évadzáró buli is minden évben.

Elérhetőségek

[szerkesztés]
  • Instagram: @kooszmilan
  • TikTok: @kooszmilan
  • Facebook: Koósz Milán
  • YouTube: Koósz Milán
  • E-mail: kooszmilan@gmail.com