Szerkesztő:Kifkezdi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Kézdivásárhely Ifjúsági Fejlődés ( K.I.F. ) célja, hogy a Kézdivásárhelyen és környékén levő fiataloknak egy programmal dús, élményekkel gazdag életformát teremthessen, amely nem csak a szórakozási szempontokat nézi előtérben hisz mind a szórakozás fontos, de a tanulási lehetőségek annál inkább. Mint, ahogy a szervezet nevéből is kitűnik, „IFJÚSÁGI FEJLŐDÉS”, közös célunk a fejlődés, amelyet a következő pontok alapján képzeltünk el:

- Kulturális fejlődés (programsorozatok halmaza)

- Eszmei fejlődés (logikai társas játékok sorozata)

- Tapasztalatcsere (ismert vagy kevésbé ismert vendégelőadók előadásai)

- Csoportosulás / Ismerkedés (a fiatalok a való életbe lévő ismerkedése mind ez által visszaszorítva a virtuális ismerkedéseket)

- Hagyományőrzés (első lépésként tekintsünk vissza az értékekre, majd mindezek ápolása, amely hiányzik a mai fiatalságból)

- Színt az ifjúságnak (röviden: találjuk ki, építsük fel, legyen a miénk! )

A projekt célcsoportja elsősorban Kézdivásárhely és környékén élő fiatalok, akik szívesen töltenék szabadidejüket hatékonyan, konstruktív programokkal, szeretnének egymástól tanulni, fejlődni. Olyan közösség összekovácsolása, akik szívesen fejlesztenék magukat bizonyos szakmai témákban, egy fiatal, konstruktív gondolkodású közösséghez szeretnének tartozni. A rendezvényeink hétvégi rendszerességgel tervezzük megszervezni, különböző témakörökben, a logikai játékoktól egészen a szakmai képzésekig.

Alapított tagok:

Erős Rudolf (Elnök)

Péter Taierling (Alelnök)

Kis Erika (Titkár)

Bandi Árpád (Management, Iroda igazgató)

Imre István (PR igazgató és Sajtó referens)

Johan Taierling (Alapító tag)

Facebook oldalunk: www.facebook.com/kifkezdi