Revita TV Győr

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Revita TV szócikkből átirányítva)

A Revita Televízió 1993 óta működő kereskedelmi televízió. A társaság fő tevékenysége televíziós műsorok készítése, de reklám- és referenciafilmek, útifilmek gyártásával is foglalkozik. Megrendelői között megtalálható többek között az Audi Hungaria Motor Kft., az E.on, az ÉGÁZ, a Cereol, a Kisalföld Volán, a Magna Steyr, a Fliegl, a Nokia, a Philips, a SAPU, a Mayer, a Graboplast, a Quaestor, az Integrál Hexa, a Leier és a Hödlmayr.

Az elmúlt 15 évben különböző országos televízióknak – MTV, Duna TV, TV2, Nap TV, Hír TV, Sport 1 – közel 4000 alkalommal tudósítottak a térségből.

A szerkesztőség nagy hangsúlyt fektet a helyi hírek és a tematikus magazinműsorok készítésére. A televíziós műsorokat 22 szakember állítja elő, valamennyien képzett műsorvezetők, riporterek, operatőrök, vágók, rendezők.

Heti öt alkalommal jelentkeznek hírműsorai, amelyek a város és a régió legfontosabb politikai, kulturális, gazdasági és sporteseményeiről számolnak be.

A Híradó után Téma címmel hírháttérműsort is készítenek, mely a legfontosabb eseményeket kompetens stúdióvendégek segítségével dolgozza fel részletesebben. Sportműsorai minden helyi élvonalbeli klub életét bemutatják, sportközvetítései révén pedig ott vannak a legjelentősebb csapatok mérkőzésein (kézilabda, labdarúgás, futsal, kosárlabda). Természetesen nem feledkeznek meg a tömegsportról és az utánpótlásról sem, minden jelentős városi – vagy Győrben megrendezett nemzetközi – eseményről beszámolnak nézőiknek.

Tematikus magazinjaik a kultúrától az életmódon és a gasztronómián át, a gazdaságon, politikán, szolgáltatóiparon keresztül egészen a regionális eseményekig, az élet szinte minden területét feldolgozzák.

Kapcsolatrendszerüket nemcsak helyben, hanem regionálisan és országosan is kiépítették, sőt, még határon túli televíziós partnerük is van. Alapító tagjai a Nyugati Régió televíziós együttműködésnek, a West Pannon Audiovizuális Klaszternek.

2007-ben a televízió két elismerésben részesült: „Kisalföldi Presztízs Díjak - a közösségért” és „Príma Díj - elektronikus média” kategóriákban. Ezek a sikerek azt jelzik, hogy a Revita Televízió jó úton jár, s 15 éves áldozatkész munkájával mára a régió egyik legdinamikusabban fejlődő médiumává vált.

A Revita Televízió országosan is egyedülálló fejlődést tudhat maga mögött, mint helyi kereskedelmi tévé. Válogatott, szakképzett munkatársakkal és broadcast technikai háttérrel, egyre nagyobb ismertséggel és elismertséggel rendelkezik. Országos televíziók és internetes szolgáltatók regionális tudósítója, valamint helyi műsorszolgáltató és televízióműsor-készítő. A folyamatos fejlődést, az elért sikereket a változásokra való érzékenység, a rugalmasság, a menedzsment professzionális vezetési módszerei, valamint a kemény, kitartó és áldozatos munka eredményezte.