Fájl:Scott Carpenter in space suit.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Scott_Carpenter_in_space_suit.png(208 × 258 képpont, fájlméret: 31 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás
English: NASA Astronaut Scott Carpenter in a Mercury space suit. NASA photo in public domain.
Dátum
Forrás http://spaceflight.nasa.gov/dayfacts/1999/0630.html
Szerző NASA
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Public domain Ezt a fájlt a NASA készítette, ezért az Egyesült Államokban közkincsnek számít. A NASA szerzői jogi irányelve alapján „a NASA anyagai nem állnak szerzői jogi védelem alatt, kivéve, ha az külön jelezve van". (Lásd még: Sablon:PD-USGov, a NASA szerzői jogi- és a JPL képhasználati irányelve.)
Figyelmeztetések:
Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Eredeti feltöltési napló

Dátum/idő Felbontás Feltöltő Megjegyzés
2012. április 17., 17:13:38 208 × 258 (39439 bytes) Gildir (vitalap · szerkesztései) {{Information |Description ={{en|1=NASA Astronaut [[:en:Scott Carpenter|Scott Carpenter]] in a Mercury space suit. NASA photo in public domain.}} |Source =http://spaceflight.nasa.gov/dayfacts/1999/0630.html |Author =NASA |Date ...


This image was intentionally uploaded with a border. Please do not remove the border. Upload a new version under a different filename without a border if you want a version without a border.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. augusztus 18., 19:07Bélyegkép a 2015. augusztus 18., 19:07-kori változatról208 × 258 (31 KB)GifTaggerBot: Converting file to superior PNG file. (Source: Scott Carpenter in space suit.gif). This GIF was problematic due to non-greyscale color table.