Fájl:Five Years' Explorations at Thebes p007.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 263 × 1 125 képpont, fájlméret: 191 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: See the book's list of illustrations at archive.org. Page order and page numbers are retained in the file names. This tomb is located near the mortuary temple of Hatshepsut at Deir el-Bahri. Carter and Carnarvon gave it the number 37, but Porter and Moss list it as unnamed and unnumbered in their Topographical Bibliography (Vol 1 part 2 pp.615)
Dátum publikálva: 1912
Forrás Five years' explorations at Thebes : a record of work done 1907-1911 (1912)
Szerző book by by Carnarvon, George Edward Stanhope Molyneux Herbert, Earl of; Carter, Howard

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. szeptember 2., 09:10Bélyegkép a 2013. szeptember 2., 09:10-kori változatról1 263 × 1 125 (191 KB)PinewayUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok