Fájl:Britain-fractal-coastline-combined.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Britain-fractal-coastline-combined.jpg(451 × 289 képpont, fájlméret: 33 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás
English: The coastline of the United Kingdom as measured with measuring rods of 200 km, 100 km and 50 km in length. The resulting coastline is about 2350 km, 2775 km and 3425 km; the shorter the scale, the longer the measured length of the coast.
Deutsch: Die Küstenlinie Vereinigtes Königreich bei Messung mit unterschliedlich langen Messstäben von 200 km, 100 km und 50 km Länge. Die resultierende Küstenlänge beträgt ungefähr 2350 km, 2775 km bzw. 3425 km, d.h. je kürzer der Massstab, desto länger wird die ermittelte Länge der Küste.
Dátum 2005. május 6. (feltöltés ideje)
Forrás

own work by Avsa
taken from (left to right):

Szerző originals made by Avsa
mixed by Acadac
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.
Más változatok


left to right:

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

90d3cdd6f79041e536ded07805f0700ac135f650

33 517 byte

289 képpont

451 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. október 28., 17:32Bélyegkép a 2005. október 28., 17:32-kori változatról451 × 289 (33 KB)Nk'''Source:''' en:Image:Britain-fractal-coastline-combined.jpg '''Uploded by:''' en:User:Acadac This is a derivative work. Acadac combined the following three images by Wapcaplet into one image to sim

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok