Fájlvita:Ceglédi Magyarok Nagyasszonya kápolna 01.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Engedély[szerkesztés]

Tisztelt Rimanóczy Úr!
Hozzájárulunk a képek felhasználásához.
Tisztelettel,
Pál Attila
www.magyartemplomok.hu
On Jun 1, 2009, at 6:27 PM, Rimanoczy Jenö wrote:
Tisztelt Cím!
Kerényi Józsefről cikket írok a Wikipedia szabad enciklopédiába. A cikkhez szeretném a honlapjukon Bajkó Ferenc által szerkesztett és fényképezett „Ceglédi Magyarok Nagyasszonya-kápolna” következő linken.http://www.magyartemplom.hu/index.php?grp=1&akt=120 található képeiből ( max. 2 db). a cikkben közölni.
Ahhoz, hogy ezt megtegyem szükséges, hogy Önök engedélyezzék a kép szabad felhasználását az alábbi nyilatkozat elfogadásával:

Mint a http://www.magyartemplomok.hu/index.php?grp=1&akt=120 weblapon készített képek jogtulajdonosa hozzájárulok, hogy e képek CC BY-SA 3.0 licenc alapján felhasználásra kerüljenek a Wikipedia szabad enciklopédiában. Tudomásul veszem, hogy ez annyit jelent, hogy az ilyen mű szabadon terjeszthető, és szabadon készíthet belőle bárki származékos műveket, de csak azzal a feltétellel, ha megfelelően feltünteti az eredeti szerzőt, és a származékos művét ugyanezen vagy ennek megfelelő licenc alatt teheti csak közzé.

A Kerényi József Péter szócikk az alábbi linken található:http://hu.wikipedia.org/wiki/Ker%C3%A9nyi_J%C3%B3zsef_P%C3%A9ter
Tisztelettel: Rimanóczy Jenő nyugdíjas építészmérnök