Fájlvita:1998d Megbékélés kápolna Beremend.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Engedély[szerkesztés]

Feladó: Magyar Templomok [info@magyartemplomok.hu]
Címzett: Rimanoczy Jenö
Tárgy: Re: Beremend Ökomenikus kápolna
Tisztelt Rimanóczy Jenő,
Engedélyezem a képek felhasználását.
Üdvözlettel,
Pál Attila
www.magyartemplomok.hu
On Dec 20, 2008, at 4:37 PM, Rimanoczy Jenö wrote:
Tisztelt Cím!
Szeretném engedélyüket kérni, hogy a WIKIPEDIA szabad enciklopédiában felhasználhassak Bencs János fotóművész által készített, a következő weblapon szereplő képeiből két – három a darabot. A weblap a következő:http://www.magyartemplomok.hu/index.php?grp=1&akt=189

A képeket a Csete György szócikkbe - http://hu.wikipedia.org/wiki/Csete_Gy%C3%B6rgy - szeretném illusztrációként alkalmazni.. Ezt akkor tudom, ha Önök engedélyezik a képek (maximálisan két darab) szabad felhasználását az alábbi nyilatkozat adásával:

Nyilatkozat:
Mint a Bencs János által a: http://www.magyartemplomok.hu/index.php?grp=1&akt=189 weblaponkészített képek jogtulajdonosa hozzájárulok, hogy e képek CC BY-SA 3.0 licenc alapján felhasználásra kerüljenek a Wikipedia szabad enciklopédiában. Tudomásul veszem, hogy ez annyit jelent, hogy az ilyen mű szabadon terjeszthető, és szabadon készíthet belőle bárki származékos műveket, de csak azzal a feltétellel, ha megfelelően feltünteti az eredeti szerzőt, és a származékos művét ugyanezen vagy ennek megfelelő licenc alatt teheti csak közzé.
Amennyiben a képek fölött nem Önök rendelkeznek, nagyon hálás lennék, ha meg tudnák adni Bencs János E-mail címét
Tisztelettel: Rimanóczy Jenő nyugdíjas építész.