Fájlvita:004 Dréher kancsó 1937-39.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Engedély[szerkesztés]

Fábián Sándor ('fabian@magyarkeramia.hu') - Magyar Kerámia - engedélye a honlapjuk képeinek és szövegének szabad felhasználásához:
2008/10/27 Rimanoczy Jenö <rimanoczy.jeno@chello.hu>
T.Cím! Szeretném felhasználni a Wikipedia szabad enciklopédiában Gorka Géza keramikus művészről készült honlap kép és szöveganyagát. A Honlap: http://www.magyarkeramia.hu/keramia/gorka_g/page.html oldalon található.
Ahhoz, hogy az adatokat és képeket felhasználhassam szükséges. Hogy önök engedélyezzék a szöveg és kép GFDL licenc alapján való szabad felhasználását a Wikipedia szabad enciklopédiában.
Amennyiben Önök a képek és szöveg jogtulajdonosai szeretném, ha az engedélyt megadnák, hogy Gorka Gézáról Cikket tudjak írni a Wikipédiába.
Tisztelettel: Rimanóczy Jenő nyugdíjas építész
Tisztelt Rimanoczy Jenő!

A kért anyag leközléséhez hozzá járulok.

Üdv Fábián Sándor
A lap eredeti címe: „http://hu.wikipedia.org/wiki/Vita:Gorka_G%C3%A9za”

Engedély kiegészítés

2008/11/2 Rimanoczy Jenö <rimanoczy.jeno@chello.hu>
Tisztelt Fábián Sándor!

Kértem Öntöl engedélyt a 2008-10-27-én tárgyi témában, hogy szabadon fölhasználhassam a :weblapjuk anyagát GFDL szabad licenc alapján. Weblap: http://www.magyarkeramia.hu/keramia/gorka_g/page.html

Ön néhány nap múlva engedélyt is adott erre. Ennek alapján el is készítettem a Gorka Géza cikket a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gorka_G%C3%A9za
Most kaptam a Wikipedia adminisztrációtól az alábbi észrevételt:
„Kedves Rimanóczy Jenő!
A GFDL és a szabad licenc, szabad tartalom fogalmakkal az emberek nagyon nagy többsége nincs tisztában. Kérlek, ezt vedd figyelembe engedélykérésnél, és biztos, ami biztos magyarázd el az érintetteknek, jelen esetben a Magyar Kerámia honlap készítőjének, hogy a GFDL licenc szerint a képet bárki szabadon módosíthatja, sokszorosíthatja, akár kereskedelmi céllal is, az eredeti forrás és szerző megjelölésével és a GFDL licenc szövegének csatolásával (a hasonló feltételeket szabó Creative Commons Nevezd meg! Így add tovább! 3.0-as licencnél nem kell csatolni a licenc teljes szövegét minden felhasználás esetén, így az általában megfelelőbb képekhez).
Kérlek tehát, hogy írj még egyszer a honlap készítőjének. Az okozott kellemetlenségekért elnézésed kell, kérjem, de fontos, hogy ha valaki lemond bizonyos jogairól, akkor tisztában legyen a helyzet komolyságával.
Üdvözlettel, Damokos Bence"
Kérem, hogy erősítse meg, hogy az előzőekben leírtak alapján is fönntartja engedélyét, hogy a GFDL licenc szerint a képeket használhatom. Elnézést kérek az újbóli zavarásért. Üdvözlettel: Rimanóczy Jenő.
Tisztelt Rimanóczy Jenő!
Nem gondolom, hogy a Gorka képekkel nagy vissza élést vagy anyagi előnyt lehetne

szerezni, ezért az engedélyemet nem vonom vissza

Üdv Fábián Sándor