Fájl:Wikipedia Mumble.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Wikipedia_Mumble.png(678 × 439 képpont, fájlméret: 50 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: Screenshot of Mumble server for Wikipedia/Wikimedia users. Mumble is GPL software and GUI elements are available under the GPL. Screenshot taken by User:Dcoetzee who releases all rights to the composition/arrangement under the Creative Commons Zero Waiver. Chat text written by participants is de minimis.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Dcoetzee

Licenc

Graphical elements released under:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Screenshot released under:

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

2. február 2012

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. november 28., 03:26Bélyegkép a 2016. november 28., 03:26-kori változatról678 × 439 (50 KB)Natuur12c:User:Rillke/bigChunkedUpload.js:
2012. február 3., 07:18Nincs bélyegkép501 × 356 (41 KB)DcoetzeeNew screenshot

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok