Fájl:Sun conure 31l07.JPG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 839 × 1 443 képpont, fájlméret: 635 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás

Photo of a Sun Conure in a tree at Birdland, Leicestershire, England. Someone on en wiki said that this photo was of a hybrid because of the colouration around its eyes, but another said is could be a true Sun Conure.

Dátum Készült: 
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Snowmanradio

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. szeptember 19., 00:08Bélyegkép a 2007. szeptember 19., 00:08-kori változatról1 839 × 1 443 (635 KB)Snowmanradio~commonswiki{{Information |Description=Photo of a Sun Conure in a tree at Birdland, Leicestershire, England. |Source=self-made |Date= Photo taken on 31 July 2007 |Author= Snowmanradio }} Category:Aratinga solstitialis

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok