Fájl:Seal Hungary Church Sigillum Maius Capituli Strigoniensis Ecclesiæ.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Seal_Hungary_Church_Sigillum_Maius_Capituli_Strigoniensis_Ecclesiæ.png(541 × 547 képpont, fájlméret: 506 KB, MIME-típus: image/png)


Összefoglaló

Leírás
English: Sigillum Maius Capituli Strigoniensis Ecclesiæ
Magyar: Sigillum Maius Capituli Strigoniensis Ecclesiæ

Az esztergomi káptalan nagy-pecsétje Rekonstrukció a pecsétnyomó alapján

A pecséten olvasható feliratok: a magyar király (Rex Ungarie) és az esztergomi érsek (Archiepiscopus Strigoniensis)
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Madboy74
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD-icon.svg
Ez a kép egy magyar település hivatalos címerét vagy zászlóját ábrázolja. A címer és a zászló közkincs, mert a magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 1.§ (4) szerint „a jogszabályok, az állami irányítás egyéb jogi eszközei, a bírósági vagy hatósági határozatok, a hatósági vagy más hivatalos közlemények és az ügyiratok, valamint a jogszabállyal kötelezővé tett szabványok és más hasonló rendelkezések” nem tartoznak a törvény hatálya alá, így a településcímerek és -zászlók sem, mert önkormányzati rendelet határozza meg őket.

Figyelem: Bár a településcímerek és -zászlók nem állnak szerzői jogi védelem alatt, más jogszabályok még korlátozhatják a használatukat.


Deutsch | English | Magyar | +/−

Flag of Hungary.svg

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. április 21., 15:46Bélyegkép a 2012. április 21., 15:46-kori változatról541 × 547 (506 KB)Madboy74{{Information |Description ={{en|1=Sigillum Maius Capituli Strigoniensis Ecclesiæ}} {{hu|1=Sigillum Maius Capituli Strigoniensis Ecclesiæ Az esztergomi káptalan nagy-pecsétje}} |Source ={{own}} |Author =Madboy74...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok