Fájl:Saint-Félix-Lauragais - La Halle.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(7 360 × 4 204 képpont, fájlméret: 18,87 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Saint-Félix-Lauragais Haute-Garonne, France - The covered market, fifteenth century

VI seal

Ez a kép elbírálásra került a Értékes kép irányelvek alapján, amikor is a Commons egyik legértékesebb képévé nyilvánították az alábbi területen: Saint-Félix-Lauragais, Haute-Garonne, France. The covered market - Northwest exposure. Megnézheted a jelölését a Commons:Valued image candidates/Saint-Félix-Lauragais - La Halle.jpg lapon.

Leírás
English: Saint-Félix-Lauragais. The covered market Town Hall Square, fifteenth century. it consists of sixteen octagonal wooden pillars with stone keys. Bases and capitals are molded, and support the quarries and farms of the roof. A tower is adjoining the hall on Southeast side.
Français : Saint-Félix-Lauragais. La halle place de la mairie. Ouvrage du XVe siècle. elle se compose de seize piliers octogonaux en bois portant des clés de pierre. Bases et chapiteaux sont moulurés, et supportent les sablières et les fermes de la toiture. Une tour est adossée à la halle sur côté Sud-est.
Ez az építmény egy classé Monument Historique. Szerepel a base Mérimée adatbázisban, a francia építészeti örökség Francia Kulturális Minisztérium által üzemeltetett adatbázisában, az alábbi azonosítóval: PA00094456 .

brezhoneg  català  Deutsch  English  español  Esperanto  euskara  français  italiano  magyar  Nederlands  português do Brasil  português  română  sicilianu  slovenščina  suomi  svenska  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  македонски  русский  українська  বাংলা  +/−
Dátum Készült: 2015. december 27.
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Didier Descouens
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file at Facebook.
Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Más változatok
Objektum elhelyezkedése43° 26′ 56,7″ É, 1° 53′ 15,97″ K Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMapinfo

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

27. december 2015

43°26'56.695"N, 1°53'15.972"E

0,005 másodperc

28 milliméter

ISO speed angol

100

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. január 4., 09:33Bélyegkép a 2016. január 4., 09:33-kori változatról7 360 × 4 204 (18,87 MB)Archaeodontosaurus{{Information |Description ={{en|1=c}} |Source ={{own}} |Author =Archaeodontosaurus |Date = |Permission = |other_versions = }}

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok