Fájl:SS Hoheitszeichen.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

SS_Hoheitszeichen.jpg(650 × 310 képpont, fájlméret: 19 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: 2nd pattern SS National Emblem (SS Hoheitszeichen, Ärmeladler, 'sleeve eagle', Ärmelhoheitsabzeichen, 'national emblem for the sleeve'
Dátum
Forrás TM-E 30-451: Handbook on German Military Forces
Szerző U.S. War Department
Más változatok

Licenc

Public domain
Ez a kép az az amerikai szövetségi kormány alkalmazottjának munkája, így a US Code 17. rész, 1 fejezetének, 105-ös szekciója alapján közkincsnek minősül . Lásd még: Szerzői jogok. Megjegyzés: Ez kizárólag a szövetségi kormány képeire vonatkozik, nem pedig az egyes szövetségi államok, megyék, városok, vagy más közigazgatási egységek alkalmazottai által készített képekre.

Nazi symbol Figyelmeztetés
Ez a kép egy olyan (vagy arra hasonlító) jelképet ábrázol, amit Németország nemzetiszocialista (náci) kormánya, vagy egy hozzá közelálló szervezet használt. Ezeknek a jelképeknek a használata Németországban tilos, és – a kontextustól és a konkrét jelképtől függően – számos más országban (például Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Franciaországban és Lengyelországban) is tilos lehet.

Magyarországon a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény a Btk. 335. §. szerint önkényuralmi jelképnek számít, és a terjesztésük és nyilvános felhasználásuk csak ismeretterjesztő, oktatási, tudományos vagy művészeti célból, illetve a történelem vagy a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából megengedhető.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. december 30., 20:18Bélyegkép a 2009. december 30., 20:18-kori változatról650 × 310 (19 KB)Solicitr{{Information |Description={{en|1=@nd pattern SS National Emblem (Hocheitzeichen)}} |Source=TM-E 30-451: Handbook on German Military Forces |Author=U.S. War Department |Date=1945 |Permission= |other_versions= }}

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok