Fájl:Ralf Jäger.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ralf_Jäger.jpg(212 × 319 képpont, fájlméret: 59 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás Ralf Jäger (SPD), Landtagsabgeordneter Nordrhein-Westfalen, 14. Wahlperiode
Forrás spd-fraktion.landtag.nrw.de, Deeplink
Szerző SPD-Landtagsfraktion NRW
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Public Domain, see imprint: “Hinweis für Wikipediaeinträge: Alle Texte, Fotos/Bilder und Videos dieser Website unterliegen der Lizenz "public domain"”


Public domain SPD-Landtagsfraktion NRW, a mű szerzője művét közkinccsé nyilvánította. Ez a világ minden részén érvényes.
Egyes országokban ez jogilag nem lehetséges. Ha így van, akkor:
SPD-Landtagsfraktion NRW jogot ad bárkinek, hogy bármilyen célból, feltétel nélkül használhassa ezt a fájlt, kivéve a törvény által kötelezően előírt feltételeket.

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. október 3., 13:21Bélyegkép a 2009. október 3., 13:21-kori változatról212 × 319 (59 KB)Stefan Flöper{{Information |Description=Ralf Jäger (SPD), Landtagsabgeordneter Nordrhein-Westfalen, 14. Wahlperiode |Source=[http://www.spd-fraktion.landtag.nrw.de/spdinternet/www/startseite/Koepfe/Abgeordnete/Detailansicht.jsp?k=01391 spd-fraktion.landtag.nrw.de], [

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

Metaadatok