Fájl:Poland can into the European Space Agency.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(400 × 780 képpont, fájlméret: 80 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás Polandball comic on the news that Poland joins the European Space Agency (news link)
Dátum
Forrás http://polandball-news.blogspot.de/2012/09/poland-joins-european-space-agency.html
Szerző Bernd
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Ezt a fájlt, amit eredetileg a(z) http://polandball-news.blogspot.de/ oldalon tettek közzé, átnézte egy adminisztrátor vagy licencellenőrző, , és megerősítette, hogy az itt látható licenc alatt elérhető (dátum: 2012. július 19.).

Note: This license review confirms that the source website states "All comics: CC zero" and provides the standard recommended Creative Commons icon and link to https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0. Consequently {{Cc-zero}} is the correct license to be applied for all comics uploaded to Wikimedia Commons with polandball-news.blogspot.de as the declared and verifiable source.

Képjegyzetek
InfoField
Ehhez a képhez képjegyzetek tartoznak: Képjegyzetek megtekintése a Commonson

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
In the web comic rules, Poland can never go into space.

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

14. szeptember 2012

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. szeptember 16., 00:06Bélyegkép a 2012. szeptember 16., 00:06-kori változatról400 × 780 (80 KB)Russavia{{Information |Description=Polandball comic on the news that Poland joins the European Space Agency ([http://www.eubusiness.com/news-eu/poland-space.icp news link]) |Source=http://polandball-news.blogspot.de/2012/09/poland-joins-european-space-agency.h...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok