Fájl:Paul maccready.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Paul_maccready.jpg(400 × 319 képpont, fájlméret: 56 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: AeroVironment Chairman Paul MacCready shows a cross section of the AeroVironment/NASA Helios Prototype wing spar.
Deutsch: Holm
Dátum Ismeretlen dátum
Unknown date
Forrás Source for this copy is http://www.evworld.com/article.cfm?storyid=1052, where it is credited as a NASA image. Confirmation comes from the NASA publication NASA XPress, a PD governemnt publication, where the image is credited as "NASA photo by Tom Tschida"
Szerző NASA photo by Tom Tschida

Licenc

Public domain Ezt a fájlt a NASA készítette, ezért az Egyesült Államokban közkincsnek számít. A NASA szerzői jogi irányelve alapján „a NASA anyagai nem állnak szerzői jogi védelem alatt, kivéve, ha az külön jelezve van". (Lásd még: Sablon:PD-USGov, a NASA szerzői jogi- és a JPL képhasználati irányelve.)
Figyelmeztetések:

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. szeptember 12., 18:18Bélyegkép a 2008. szeptember 12., 18:18-kori változatról400 × 319 (56 KB)Akradecki{{Information |Description={{en|1=AeroVironment Chairman Paul MacCready shows a cross section of the AeroVironment/NASA Helios Prototype wing spar.}} |Source=Source for this copy is http://www.evworld.com/article.cfm?storyid=1052, where it is credited as

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok