Fájl:Parves Sorbier 6.JPG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(2 214 × 1 895 képpont, fájlméret: 2,74 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Français : Parves, comm. du département de l’Ain (région Rhône-Alpes, France). Four banal sis route du Chenay, dans le hameau de Sorbier (dans la partie est de la commune). La plaque à droite de l'entrée porte l'inscription suivante : Four banal du XVIIIe siècle. À l'initiative de l'association parvéranne « les Amis du Bugey », et sur un terrain offert par monsieur Marcel Grobon, ce four a été démoli et reconstruit à l'identique, en 1975, par les habitants de Parves, avec le concours des Bâtiments de France.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Torsade de Pointes

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

11. július 2013

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. augusztus 10., 19:38Bélyegkép a 2013. augusztus 10., 19:38-kori változatról2 214 × 1 895 (2,74 MB)Torsade de PointesUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok