Fájl:MataAtlantica60.JPG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

MataAtlantica60.JPG(640 × 480 képpont, fájlméret: 56 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Atlantic forest Brazil

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Picture of Ângelo Antônio Leithold, Atlantic Forest in 1978, in the “Montanha Caratuva” in the “Serra do Mar” in the State of Paraná, Brazil, copy and they liberated copyright.

Esta fotografia foi criada em 1978 na base do Pico do Caratuva, próximo ao Pico do Paraná. A neblina e a umidade nesta região, devida altitude, é constante. Existem espécies de vegetação ocorrentes somente neste local, daí a importância da preservação.

Imagem escaneada a partir da foto original (py5aal).

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2004. december 7., 20:02Bélyegkép a 2004. december 7., 20:02-kori változatról640 × 480 (56 KB)AngeloleitholdForest Atlantic Brazil {{GFDL}}

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: