Fájl:MZCsenecajc4.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

MZCsenecajc4.jpg(800 × 598 képpont, fájlméret: 99 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Deutsch: Das rollende Labor der ADIF ist am zweiten Tag in Folge zur Tests der elektrischen Streckenausrüstung zwischen l'Hospitalet und Barcelona-Sants unterwegs. Diese Bilder wurde am Streckenkilometer 615,0 (l'Hospitalet) mit Blickrichtung Südwesten aufgenommen. Der Zug war Richtung Barcelona unterwegs.
English: Seneca ADIF rail lab on the second day of tests on electrical equipment between l'Hospitalet and Barcelona Sants. This picture was taken in L'Hospitalet (kp 615.0) looking SW and train heading towards Sants.
Español: Automotor laboratorio Séneca de Adif en el segundo día de pruebas con material eléctrico entre l'Hospitalet y Barcelona Sants. Foto tomada en l'Hospitalet (pk 615,0) mirando hacia el SW y tren dirigiéndose hacia Sants.
Dátum 8-02-2008, 11.53
Forrás Ferropedia: http://www.ferropedia.es/wiki/Imagen:MZCsenecajc4.jpg
Szerző MZC en Tranvia.org
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
El autor de la imagen guarda el copyright sobre ella y la ha subido a Ferropedia (GFDL) bajo los términos de la licencia indicada o, alternativamente, ha autorizado expresamente al usuario indicado en el historial de la imagen a subirla a Ferropedia bajo los términos de la licencia dada, o bien el titular de los derechos de la imagen ha dado la autorización genérica de uso que se indica bajo "Licencia".

Licenc

w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. április 24., 17:46Bélyegkép a 2008. április 24., 17:46-kori változatról800 × 598 (99 KB)Lucien leGrey{{Information |Description= Automotor laboratorio Séneca de Adif en el segundo día de pruebas con material eléctrico entre l'Hospitalet y Sants. Foto tomada en l'Hospitalet (pk 615,0) mirando hacia el SW y tren dirigiéndose hacia Sants. |Source= http:

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok