Fájl:Liszt sign.JPG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(933 × 443 képpont, fájlméret: 40 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás Signature by Franz Liszt, from "Und manche liebe Schatten steigen auf" Gedenkblätter an berühmte Musiker von Carl Reinecke, Leipzig, 1900, Verlag von Gebrüder Reinecke
Dátum
Forrás International Music Score Library Project
Szerző Franz Liszt
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Más változatok http://imslp.org/wiki/File:Liszt_sign.JPG

Licenc

Public domain

Ez a mű közkincs abban az országban, ahol elkészítették, és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

19. február 2011

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. február 20., 00:47Bélyegkép a 2011. február 20., 00:47-kori változatról933 × 443 (40 KB)Mozartman{{Information |Description=Signature de Franz Liszt |Source=International Music Score Library Project |Date=19/02/2011 |Author=<!-- auteur du logiciel / équipe de développement --> |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions=http://i

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok