Fájl:Lee Haney.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Lee_Haney.jpg(284 × 356 képpont, fájlméret: 31 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Former Chairman of the President's Council on Physical Fitness and Sports Lee Haney
Dátum és 2002 között
Forrás
Szerző President's Council on Physical Fitness and Sports
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD-USGov
Más változatok

Licenc

Public domain
Ez a kép az az amerikai szövetségi kormány alkalmazottjának munkája, így a US Code 17. rész, 1 fejezetének, 105-ös szekciója alapján közkincsnek minősül . Lásd még: Szerzői jogok. Megjegyzés: Ez kizárólag a szövetségi kormány képeire vonatkozik, nem pedig az egyes szövetségi államok, megyék, városok, vagy más közigazgatási egységek alkalmazottai által készített képekre.

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2020. november 18., 19:52Bélyegkép a 2020. november 18., 19:52-kori változatról284 × 356 (31 KB)Ras67clearer version without black stripe at left
2009. január 13., 04:51Bélyegkép a 2009. január 13., 04:51-kori változatról268 × 326 (15 KB)Rockyobody{{Information |Description={{en|1=Former Chairman of the President's Council on Physical Fitness and Sports Lee Haney}} |Source=www.fitness.gov |Author=President's Council on Physical Fitness and Sports |Date= |Permission=PD-USGov |other_versions= }} <!

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: