Fájl:Kkk-carpetbagger-cartoon.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(808 × 556 képpont, fájlméret: 70 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás
English: A cartoon threatening that the KKK will lynch scalawags (left) and carpetbaggers (right) on March 4, 1869. Image is of Arad Simon Lakin ("Ohio") and Noah B. Cloud hanging from the tree. March 4, 1869 is the day Horatio Seymour, a Democrat, will supposedly become President. Tuscaloosa, Alabama, Independent Monitor, Sept. 1, 1868. The cartoonist had actual local politicians in mind. A full-scale scholarly history analyzes the cartoonː Guy W. Hubbs, Searching for Freedom after the Civil War: Klansman, Carpetbagger, Scalawag, and Freedman ̈(2015) [1], excerpt.
Dátum September 1, 1868
Forrás Tuscaloosa Independent Monitor or Independent Monitor,'
Szerző unknown

Licensing

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. július 27., 17:27Bélyegkép a 2005. július 27., 17:27-kori változatról808 × 556 (70 KB)QuadellA cartoon threatening that the KKK would lynch carpetbaggers, Tuscaloosa, Alabama, Independent Monitor, 1868. {{PD-US}} Category:Ku Klux Klan Category:Tuscaloosa, Alabama Category:1868 Category:Drawings Category:United States history

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok