Fájl:Jonathan Swift by Charles Jervas detail.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 544 × 1 736 képpont, fájlméret: 2,26 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Charles Jervas: Jonathan Swift  wikidata:Q28044968 
Művész
artist QS:P170,Q728482
Charles Jervas: Jonathan Swift
Mű címe
Jonathan Swift
Object type festmény
Műfaj arckép
Leírás
See source website for additional information.
Ábrázolt személyek Jonathan Swift
Dátum 1710 (See Swift's Journal to Stella, Number 3, Dated 9 September 1710)
Technika olaj, vásznon
medium QS:P186,Q296955;P186,Q12321255,P518,Q861259
Méretei 76,2 × 63,5 cm
institution QS:P195,Q238587
Leltári szám
NPG 4407
Forráshivatkozás
Forrás/fényképész

National Portrait Gallery: NPG 4407

Nuvola apps important yellow.svg

Míg a Commons irányelvei elfogadják ezt a médiafájlt,
egy, vagy több külső fél jogokat formált a Wikimedia Commons ellen, a mű származásával kapcsolatban, vagy egy abból származó tisztán gépi reprodukció miatt. Ez a "sweat of the brow" doktrína miatt lehet, ami lehetővé teszi szaktudással és munkával létrehozott művek védelmét, és nem hagyatkozik tisztán az eredetiségre, ahogy ez az Egyesült Államokban van (ahol ez a weblap is található). Ezek az igények nem feltétlenül érvényesek minden jogrendszerben. Mint ilyen, használd ezt a képet a jogosult országokban, vagy ahol nem tekintik ezt a szerzői jogok megsértésének. További információért kérlek olvasd el a Mikor használható a PD-Art licenc útmutatót.

See User:Dcoetzee/NPG legal threat for original threat and National Portrait Gallery and Wikimedia Foundation copyright dispute for more information.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Más változatok

Licenc

Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain

Ez a mű közkincs abban az országában ahol elkészítették és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.
Public domain This work is based on a work in the public domain. It has been digitally enhanced and/or modified. This derivative work has been (or is hereby) released into the public domain by its author, Dcoetzee. This applies worldwide.

In some countries this may not be legally possible; if so:
Dcoetzee grants anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.


беларуская (тарашкевіца)‎ | English | español | français | italiano | македонски | മലയാളം | русский | ಕನ್ನಡ | українська | +/−

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. április 24., 04:53Bélyegkép a 2009. április 24., 04:53-kori változatról1 544 × 1 736 (2,26 MB)DcoetzeeLevel-adjusted cropped detail of File:Jonathan_Swift_by_Charles_Jervas.jpg. {{Information |Description=''Jonathan Swift'', by Charles Jervas (died 1739). See source website for additional information. |Source={{SourceNPGLondon|4407}} |Date=Unknown,

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése