Fájl:Giovanni Dominici.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Giovanni_Dominici.jpg(227 × 227 képpont, fájlméret: 10 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Portrait of Giovanni Dominici
Français : Giovanni Dominici représenté sur un médaillon de la Crucifixion et les saints de Fra Angelico de la fresque de l'ex-salle capitulaire du couvent San marco.
Dátum
Forrás http://en.wikipedia.org/wiki/File:Giovanni_Dominici.jpg
Szerző John Carter

Licenc

Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amiknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1924. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
Dialog-warning.svg
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. május 12., 22:30Bélyegkép a 2010. május 12., 22:30-kori változatról227 × 227 (10 KB)Theoliane{{Information |Description=Portrait of Giovanni Dominici |Source=http://en.wikipedia.org/wiki/File:Giovanni_Dominici.jpg |Date=15:58, 9 March 2007 |Author=John Carter |Permission= |other_versions= }}

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: