Fájl:Flag of Edgerton, Kansas.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 359 × 216 képpont, fájlméret: 2 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: The official flag of Edgerton, Kansas. The flag was adopted around 2016.
Dátum
Forrás Vectorized flag using sources from a photo from Facebook and FOTW, which was then vectorized flag by TheVexillologistofKingwood.
Szerző City of Edgerton, Kansas

Licenc

Public domain Ez a mű nem jogosult szerzői jogi védelemre, mert nem egyéni jellegű, eredeti, kreatív alkotási folyamat eredménye, és kizárólag nyilvánosan elérhető információkat tartalmaz, ezért közkincsnek számít.
Heptagon
Heptagon
Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Flag of Edgerton, Kansas

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

4. augusztus 2022

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2022. augusztus 5., 04:04Bélyegkép a 2022. augusztus 5., 04:04-kori változatról359 × 216 (2 KB)TheVexillologistofKingwoodUploaded a work by City of Edgerton, Kansas (Original) Vectorized flag by {{User:TheVexillologistofKingwood|TheVexillologistofKingwood}} from Vectorized flag using sources from [https://www.facebook.com/VexillologicalAssociationofKansasCity/photos/a.484574692282897/830731051000591/?type=3&theater&ifg=1 a photo from Facebook] and [https://www.crwflags.com/fotw/flags/us-ksedg.html FOTW] with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok