Fájl:Flag of Badajoz.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 750 × 500 képpont, fájlméret: 219 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Bandera de Badajoz (España).
English: Flag of Badajoz (Spain).
Dátum
Español: 9 de noviembre de 2008
English: November 9th, 2008
Forrás
Español: Observación en la calle de la bandera. Ajustado a la descripción del artículo "Dos siglos sin izar la bandera" del periodista Julio Corrales, del diario "HOY": El color del pendón de la ciudad, el carmesí, , En uno de sus lados estaba bordado el escudo de la ciudad, el pendón de la ciudad consistía en una bandera cuadrangular de grandes proporciones realizada en tela de chamelote, esto es damasco, con flanjones de oro y borlas de oro y seda, onde consta el escudo y la leyenda de 'Muy Noble y Muy Leal Ciudad de Badajoz.
English: Observation of the flag at the street.
Szerző
English: Javitomad
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Español: Libre
English: Free

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. január 20., 00:30Bélyegkép a 2009. január 20., 00:30-kori változatról750 × 500 (219 KB)HansenBCNproporcion, color carmesí, ajuste tamaño escudo, centrado de la leyenda y correccion de bordeado de la leyenda
2008. november 23., 16:08Bélyegkép a 2008. november 23., 16:08-kori változatról2 316 × 1 502 (383 KB)JavitomadCorrijo escudo
2008. november 9., 03:51Bélyegkép a 2008. november 9., 03:51-kori változatról2 316 × 1 502 (251 KB)Javitomad{{Information |Description= {{es|Bandera de Badajoz (España).}} {{en|Flag of Badajoz (Spain).}} |Source= {{es|Orsevación en la calle de la bandera.}} {{en|Observation of the flag at the street.}} |Date= {{es|9 de noviem

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése