Fájl:Escudo de Sada (A Coruña).svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 550 × 958 képpont, fájlméret: 460 KB)

Leírás
English:  
Coat of arms of
Blazon unspecified

Español:  
Escudo de armas
Blasonamiento En campo de azul, un navío de dos palos de oro habillado de plata, con velamen al viento, sobre ondas de plata y azul; en el saliente de cada flanco un monte rocoso de gules defendido por una torre abierta y donjonada de oro. Al timbre, corona real cerrada. El motivo heráldico representa en su conjunto la entrada de la bahía de Sada; el navío alude a su histórico puerto pesquero y comercial ya conocido desde tiempo de los fenicios, cartagineses, griegos y romanos; las torres sobre rocas aluden a los castillos de Fontán y Corbeiroa, mandados construir en el siglo XVIII a fin de proteger el puerto y sus industrias pesqueras y de salazón, que según la tradición popular estaban comunicados mediante un túnel.
Referencia DECRETO 156/2011, de 14 de julio, por el que se aprueba el escudo del Ayuntamiento de Sada. (in español) (pdf). DOG nº 146. Junta de Galicia (2011-08-01).

Galego:  
Escudo de
Blasonamento En campo de azul, un navío de dous paus de ouro habillado de prata, con velame ao vento, sobre ondas de prata e azul; no saliente de cada flanco un monte rochoso de gules defendido por unha torre aberta con torreón de ouro. Ao timbre, coroa real pechada. O motivo heráldico representa no seu conxunto a entrada da baía de Sada; o navío alude ao seu histórico porto pesqueiro e comercial, xa coñecido desde o tempo dos fenicios, cartaxineses, gregos e romanos; as torres sobre rochas aluden aos castelos de Fontán e Corbeiroa que foron mandados construír no século XVIII co fin de protexer o porto e as súas industrias pesqueiras e de salgadura e segundo a tradición popular estaban comunicados mediante un túnel.
Referencia DECRETO 156/2011, do 14 de xullo, polo que se aproba o escudo do Concello de Sada. (in galego) (pdf). DOG nº 146. Xunta de Galicia (2011-08-01).

Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
 
Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve:
Meuble héraldique Tour crénelée 1.svg (by Etxeko).
 
Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve:
Escudo de Camariñas (1966).svg (by SanchoPanzaXXI).
Szerző Asqueladd

Taller de Heráldica y vexilología

Ez a kép a spanyol Wikipédia Taller de Heráldica y vexilología projektje számára készült.

SVG
InfoField
 
Ezen SVG kép forráskódja érvényes.
 
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült .

Licenc

Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.
Asqueladd, e mű szerzője a művét az alábbi licenc alatt teszi közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
Így nevezd meg: Asqueladd
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. szeptember 30., 08:09Bélyegkép a 2013. szeptember 30., 08:09-kori változatról550 × 958 (460 KB)Asqueladdminor corrections
2013. szeptember 30., 07:56Bélyegkép a 2013. szeptember 30., 07:56-kori változatról550 × 958 (460 KB)Asqueladd{{COAInformation |blasonca= |blasonnement-ca= |ref-ca= |blasonde= |blasonnement-de= |ref-de= |blasonen= Sada |blasonnement-en= |ref-en= |blasones=del municipio de Sada (Galicia, España). |blaso...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok