Fájl:Echinacea angustifolia range map.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Echinacea_angustifolia_range_map.png(650 × 540 képpont, fájlméret: 20 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: Distribution map of Echinacea angustifolia (Coneflower) — native range in the Great Plains and prairies of the central and near-west United States, and of central Canada.
  • A traditional Native American—contemporary herbalism medicinal plant.
Català: Estan senyalats els estats on es troba originàriament l'Equinàcia angustifolia.
Dátum
Forrás http://images.google.es/imgres?imgurl=http://plants.usda.gov/maps/large/EC/ECAN2.png&imgrefurl=http://plants.usda.gov/java/profile%3Fsymbol%3DECAN2&usg=__hofjxwFn7B_1d0Kix3kAW8gsS88=&h=540&w=650&sz=21&hl=es&start=187&um=1&tbnid=ywIYPUygJPe6aM:&tbnh=114&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dechinacea%2Bangustifolia%26ndsp%3D20%26hl%3Des%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:es-ES:official%26sa%3DN%26start%3D180%26um%3D1
Szerző plants database

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

20. május 2009

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. május 21., 00:17Bélyegkép a 2009. május 21., 00:17-kori változatról650 × 540 (20 KB)Dalia85~commonswiki{{Information |Description={{ca|1=Estan senyalats els estats on es troba originàriament l'equinàcia.}} |Source=http://images.google.es/imgres?imgurl=http://plants.usda.gov/maps/large/EC/ECAN2.png&imgrefurl=http://plants.usda.gov/java/profile%3Fsymbol%3D

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: