Fájl:DirkvdM cienfuegos yacht club.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 111 × 816 képpont, fájlméret: 115 KB, MIME-típus: image/jpeg)

English: A yacht club building, in the Second Empire architecture style, in Cienfuegos, Cuba. ("at least, I think so - there were plenty yachts moored behind it".).
Fényképező elhelyezkedése22° 07′ 35,22″ É, 80° 27′ 04,68″ Ny  Heading=225° Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMap - Google Földinfo

(precision: 10 m)

Original filename: 2971.jpg


GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Photograph taken by Dirk van der Made

The image size of this photograph has been halved (in both dimensions). If you wish to obtain a license for a higher quality then please leave a message at my Wikipedia talk page to negotiate terms.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. augusztus 7., 18:59Bélyegkép a 2006. augusztus 7., 18:59-kori változatról1 111 × 816 (115 KB)DirkvdMA yacht club (at least, I think so - there were plenty yachts moored behind it) in Cienfuegos, Cuba Original filename: 2971.jpg {{dvdm-h6}}

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok