Fájl:Crystal Clear action edit.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Crystal_Clear_action_edit.png(128 × 128 képpont, fájlméret: 7 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Converted to SVG.svg
Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.
Leírás

Egy Ikon a Crystal Clear ikon-gyűjtemény témaból

Dátum (earliest original release on KDE);
Forrás All Crystal Clear icons were posted by the author as LGPL on kde-look;
Szerző Everaldo Coelho and YellowIcon;
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
GNU head Ez a függvénykönyvtár szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU Lesser General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2.1-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU Lesser General Public License 2.1-es és 3-as változata tartalmaz.
(View authorization)
Más változatok

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. január 23., 23:43Bélyegkép a 2007. január 23., 23:43-kori változatról128 × 128 (7 KB)Pngbotoptimized with optipng
2006. március 28., 02:18Bélyegkép a 2006. március 28., 02:18-kori változatról128 × 128 (7 KB)CyberSkull{{Information| |Description={{crystal clear}} |Source= |Date= |Author= |Permission= |other_versions= }} Category:file icons

Több mint 100 oldal használja ezt a fájlt. A következő lista csak a fájlt használó első 100 lapot mutatja. A teljes lista ezen a lapon található meg.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése