Fájl:Banyans Yogis.jpeg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(2 550 × 1 285 képpont, fájlméret: 1,97 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Indians performing yoga asana under a Banyan tree. That image is from Jean-Baptiste Tavernier's Collections of Travels Through Turky into Persia and the East-Indies (1688)
Dátum
Forrás Scanning Attribution: "William Andrews Clark Memorial Library, UCLA" Travels Through Turky into Persia and the East-Indies (1688): http://catalog.library.ucla.edu/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?DB=local&BBID=3283072.
Szerző Jean-Baptiste Tavernier

"William Andrews Clark Memorial Library, UCLA."

Licenc

Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amiknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1924. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
Dialog-warning.svg
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. november 8., 21:55Bélyegkép a 2012. november 8., 21:55-kori változatról2 550 × 1 285 (1,97 MB)MaximiliankleinUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok