Fájl:Bandera de El Palau de Anglesola (Lérida).svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 2 343 × 1 562 képpont, fájlméret: 48 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Bandera apaisada, de proporciones dos de alto por tres de largo, roja, con el palacio blanco abierto del escudo situado sobre el primer y segundo tercios verticales, de una altura de 1/2 de la altura del paño y de una anchura de 7/18 de la anchura del mismo paño, superado de una cruz de Malta blanca, de una altura de 1/6 de la altura del paño y de una anchura de 1/9 de la anchura del mismo paño, todo el conjunto situado a 1/12 del borde superior y a 1/6 del borde inferior del paño; el tercer tercio vertical amarillo, cargado con tres palos vibrados negros con nueve ángulos completos, equidistantes entre ellos, cada uno de un grosor de 1/27 de la anchura del paño.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző David Ll L
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

21. február 2024

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2024. február 21., 21:21Bélyegkép a 2024. február 21., 21:21-kori változatról2 343 × 1 562 (48 KB)David Ll LUploaded own work with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok